08052010871

Στην ελληνική αγορά έχουν φτάσει εδώ και λίγες ημέρες οι πρώτες Interνετικές τηλεοράσεις που πραγματικά με εξαιρετικά εύκολο τρόπο μας βάζει στο.. τριπάκι της web tv!

Πρόκειται για τα μοντέλα που περιλαμβάνονται στις σειρές NX700 και NX800 αλλά και τα μοντέλα HX700 που δεν έχουν μέσα στη συσκευή τη δυνατότητα Wi Fi αλλά με ένα εξαιρετικά απλό στη χρήση USB stick -το κουμπώνεις και… δουλεύει!- συνδέεται επίσης ασύρματα στο δίκτυο του σπιτιού μας.

Πως δουλεύει;

Εξαιρετικά απλά… Και μάλιστα γρήγορα. Οι τηλεοράσεις μπαίνουν στο δίκτυο και μέσω του μενού XMB -κάποιοι το λατρεύουν κάποιο το… μισούν- διαλέγουμε το κανάλι που θέλουμε!

Τι θέλετε; μόδα; μαγειρική; ταξίδια; αυτοκίνητα; νέα; οι τηλεοράσεις αυτές πολύ γρήγορα και σε ένα κοινό δίκτυο μας το παρέχουν ενώ και το δημοφιλές youtube μπορεί να μας… απασχολήσει πολύ ώρα δίχως να αργεί η τηλεόραση να κατεβάσει και να δείξει HD βίντεο.

Κάτι μάλιστα μας λέει πως στο επόμενο διάστημα οι tv της ιαπωνικής εταιρίας θα ζευγαρώσουν και με τις web tv υπηρεσίες των δικών μας τηλεοπτικών καναλιών…

Φαίνεται λογικό, για να δούμε…