Προφανώς αν θα έχετε στο σπίτι για παράδειγμα μια Sony 3D-ικανή HDTV θα περιμένετε να δουλεύουν και τα Sony 3D γυαλιά να δουλεύουν μαζί… Το ίδιο ισχύει σήμερα με τις υπόλοιπες 3D TV. Τί γίνεται όμως όταν έχετε γνωστούς με διαφορετικής εταιρίας 3D τηλεόραση και άρα άλλα active 3D γυαλιά;

Αν και οι πληροφορίες μας λένε πως ήδη έχει ξεκινήσει κουβέντα μεταξύ των “μεγάλων” για κοινό πρότυπο ώστε να παίρνουμε μαζί μας τα γυαλιά μας στο… κολλητό για να δούμε το 3D ματσάκι, η Monster μας λέει πως έχει τη δική της λύση με τα νέα Max 3D Universal Glasses, και όπως λέει το όνομα θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με όλες τις 3D HDTVs που υπάρχουν.

Η Monster τα ονομάζει τα πρώτα (και μόνα) universal 3D γυαλιά που είναι διαθέσιμα αν και εμείς έχουμε ακούσει ήδη για ανταγωνισμό…Είναι επίσης, μας υπόσχεται η εταιρία, 3D γυαλιά με δυνατότητα λειτουργίας active με δυνατότητα RF.

Τα συγεκριμένα gadgetάκια θα έρχονται με τη δυνατότητα εφαρμογής σε κάθε κεφάλι και kit με πομπό τον Σεπτέμβριο με κόστος $249.95 για το σετ ενώ κάθε έξτρα ζευγάρι γυαλιά -χωρίς πομπό, θα κοστίζει $169.95 το ζευγάρι.

Πάντως το σχεδιάκι πολύ Blues Brothers…