Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

10 εκατομμύρια Mobile Downloads – και δίνει 20 City Guide Apps για Android…

Στις travel apps δεν υπάρχει καμία σαν το TripAdvisor…

Είναι το top website συμβουλών ταξιδιού και έχει τις πιο δημοφιλείς travel apps σε όλες τις φορητές πλατφόρμες. Οι mobile apps του έχουν κατέβει 10 εκατομμύρια φορές και τις περισσότερες χρήσεις iPhone και iPad (υπάρχουν και apps για Android, Nokia, Windows Phone αλλά και Palm).

Η iPhone app είναι η No. 4 travel app στο iTunes και αν συμπεριλάβουμε τις mobile web λύσεις είναι οι μισοί mobile users και το TripAdvsor έχει συνολικά ξεπεράσει τα 10 million unique mobile users το μήνα.

Τώρα το TripAdviser δίνει 20 νέες City Guide apps για Android. Είναι ξεχωριστές (standalone) apps, που δεν απαιτούν σύνδεση σε δίκτυο και περιλαμβάνουν χάρτες, ξενοδοχεία, τις ατραξιόν και περιπατητικές βόλτες. Δημιουργήθηκε από την ομάδα EveryTrail που ειδικεύεται σε διαδρομές περιπάτου και τέτοιες apps. Υπάρχει ακόμη και πυξίδα ενώ στις 20 πόλεις είναι: Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Χονγκ Κόνγκ, Ρώμη, Σαν Φρανσίσκο και Τόκιο.

Related posts

Έβαλε στο στόχαστρο το iPad το Hulu… Μήπως όμως έρχονται όμως και οι συνδρομές;

gadgetfreak
15 years ago

Sony RDP-XA900iP και τα λοιπά X Series μηχανάκια για fidelity…

gadgetfreak
13 years ago

Κορμί ‘χτιστό’; Χωρίς χειρουργικό μαχαίρι…

gadgetfreak
14 years ago
Exit mobile version