Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics, tech talk / science

Αναβαθμίστε τις Sony Bravia με YouTube HD, Facebok, Twitter και much more…

Αυτά είναι τα καλά των firmware update!

Η Sony αναβαθμίζει τις smart TV της με social networking ενσωμάτωση και high-definition YouTube βίντεο, τηλεχειρισμού από τους υπολογιστές VAIO ή άλλους και πολλά ενδιαφέροντα.

Το ολόφρεσκο… λαχταριστό firmware αφορά τις 2011 BRAVIA και όλο το line-up και φέρνει: Facebook galleries, messages, status updates και links στις συνδεδεμένες στο internet HDTV. Επιπλέον ένα νέο Twitter ticker scrollάρει updates στο κάτω μέρος της οθόνης. Είναι δε εφικτό να κάνεις share σε Track ID αποτελέσματα, την τεχνολογία αναγνώρισης της Sony στο Twitter

Και HD για το YouTube…

Το YouTube είναι διαθέσιμο στις BRAVIA smart TV εδώ και καιρό, αλλά με την αναβάθμιση υπάρχει σαφώς βελτίωση στην ποιότητα με HD εικόνα ενώ διατηρείται σε χρήση την ώρα που βλέπεις και η τεχνολογία που έχει μέσα της μια tv τςη Sony για επεξεργασία εικόνας.

Πληκτρολόγιο…

Η εταιρία λανσάρει και την Remote Keyboard Lite app για τα μη-Sony laptop ώστε να χρησιμοποιούνται σε URL στον βασισμένο στον Opera browser, να αναζητούν για streaming περιεχόμενο και να πλοηγούνται στα μενού. Εδώ θέλεις Windows 7 υπολογιστή…

Το Sony BRAVIA 2011 firmware έρχεται αυτόματα στην τηλεόραση σας, έχει έρθει και στην Ελλάδα και το μόνο που έχει κανείς να κάνει είναι να τη συνδέσει στο διαδίκτυο!

Τηλεόραση από τη μια και το twitter από την άλλη. Είναι άψογο…

Related posts

All Versions of Iron Man

gadgetfreak
8 years ago

Tumblr – 100 εκατομμύρια Blogs, 44.6 δις Post…

gadgetfreak
12 years ago

Νέες JBL ηχομπάρες

gadgetfreak
2 years ago
Exit mobile version