Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media, tech talk / science

Google wallet – προβλήματα ασφαλείας…

Φαίνεται πως το Google wallet έχει ζήτημα…

Σύμφωνα με την αναλύτρια ασφαλείας Joshua Rubin, αναλυτή στην εταιρία zvelo υπάρχει κενό ασφαλείας στην πλατφόρμα Google mobile πληρωμών.

Το δε software επιτρέπει, κυρίως στις ΗΠΑ να μη χρησιμοποιείς πιστωτικές κάρτες. Ο κος Rubin έχει δημιουργήσει μια app με την ονομασία Wallet Cracker που λέει πως μπορεί να ‘σπάσει’ το τεσσάρων ψηφίων PIN για την Google Wallet app.

Η Google ξέρει το ζήτημα, λέει ο κύριος, και έχει υποσχεθεί γρήγορη διευθέτηση. Η εταιρία λέει πως είναι αληθινό αλλά η δουλειά του zvelo έγινε σε κινητό με disabled του μηχανισμούς ασφαλείας που εμποδίζουν το Google Wallet να γίνει ‘rooted’.

H Google είπε πως δεν πρέπει το Google Wallet να εγκαθίσταται σε “rooted” συσκευή και με set up στην screen lock ως επιπλέον layer για ασφάλεια στο software.

Related posts

Sony World Photography Awards 2016 – Οι νικητές

gadgetfreak
9 years ago

SanDisk iSSD για τα Fujitsu Lifebook

gadgetfreak
13 years ago

Διαστημικό Τηλεσκόπιο Hubble – 25 χρόνια…

gadgetfreak
10 years ago
Exit mobile version