Gadgetfreak :: Not Just Tech
android World, exhibitions, tech talk / science

LG L-series Optimus – λίγο πριν τη MWC…

Μερικά ακόμη κινητά πριν από την έκθεση MWC…

Οι Κορεάτες ανακοίνωσαν τη σειρά των Optimus L smartphone: είναι τα L3, L5 και Optimus L7 που επισήμως θα φτάσουν στη Βαρκελώνη και στη MWC 2012.

Τα τρία νέα L-series Optimus έχουν την ίδια σχεδίαση ουσιαστικά με ακμές και την “floating mass display”, που είναι στην ουσία μια οθόνη που μοιάζει καθώς είναι πιο πάνω στην επιφάνεια, να ‘επιπλέει’.

Για τα specs δεν είπανε πολλά. Το δε The Optimus L7 έχει οθόνη στις 4.3” και Android 4.0 Ice Cream Sandwich, το L5 έχει οθόνη 4άρα και Android 4.0 ICS. Το LG Optimus L3 αθ είναι κάτι σε mid-range smartphone με 3.2άρα οθόνη και Android 2.3 Gingerbread.

Τέλος το Optimus L7 θα έχει μια διπύρηνη CPU ενώ περιμένουμε να δούμε και το φημολογούμενο Tegra 3 quad-core X3.

Related posts

Porsche Design + Huawei Smartwatch

gadgetfreak
8 years ago

5G To Build The Factory Of The Future

gadgetfreak
6 years ago

“Παράβαση ασφαλείας” στη Honda – εκτεθειμένοι 283.000 πελάτες…

gadgetfreak
14 years ago
Exit mobile version