Gadgetfreak :: Not Just Tech
military / aviation

Boeing και Embraer – παναμερικανική συνεργασία στους αιθέρες…

Οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν για να αναπτύξουν μαζί ιδέες για βελτιωμένη λειτουργία των εταιριών τους και των αεροσκαφών, ασφάλεια και παραγωγικότητα. Ήδη σήμερα όπως λέει το Wired, συνεργάζονται για τη χρήση βιοκαυσίμων και θέλουν να επεκτείνουν τον ‘αρραβώνα’ αφούν δεν υπάρχει και κανένας ανταγωνισμός μεταξύ τους. Η Embraer είναι δυναμή σε αγορές όπου η Boeing δεν υπάρχει. Και οι δύο θα ανταγωνιστούν τη EADS, την μητρική της Airbus.

Ήδη από πέρυσι οι εταιρίες συνεργάζονται για βιοκαύσιμα από ζαχαροκάλαμο ενώ Boeing, Embraer ΚΑΙ Airbus από τον περασμένο μήνα συνεργάζονται για τα λεγόμενν “drop-in” biofuels, καύσιμα που δεν θα χρειάζονται πρόσθετα ενισχυτικά για χρήση από αεροπλάνα.

Η Embraer φτιάχνει jet από μια κατηγορία κάτω από το 737 μέχρι και ιδιωτικά των 4-6 επιβα΄των business jet ενώ και οι δύο εταιρίες ‘ποντάρουν’ στα συνθετικά υλικά.

Related posts

Το πρώτο τουρκικό roboαεροσκάφος στον αέρα…

gadgetfreak
12 years ago

High Velocity Aerial Filming – Εκπληκτικά ενάερια πλάνα Υψηλής Ταχύτητας

gadgetfreak
9 years ago

MV-22B Osprey – βγαίνει στη μάχη…

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version