Gadgetfreak :: Not Just Tech
android World, mobile / smartphones

10 εκατομμυρία LTE Smartphones

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις συσκευών LTE smartphones παγκοσμίως, ως αποτέλεσμα της δυναμικής προώθησης στην αγορά 4G ενός συνδυασμού ανώτερου hardware και προηγμένων 4G LTE τεχνολογιών.

LG - LTE 10M

Όπως μας λέει η εταιρία, το 2012, η LG προχώρησε στο λανσάρισμα δημοφιλών LTE smartphones σε σημαντικές αγορές όπως οι H.Π.Α, η Ιαπωνία, η Γερμανία και η Νότιος Κορέα. Εδώ και μερικές εβδομάδες η εταιρία ξεκίνησε το παγκόσμιο λανσάρισμα του LG Optimus G σε 50 επιπλέον χώρες.

Σύμφωνα με Καταναλωτικές Εκθέσεις (Strategic Analytics), η παγκόσμια παραγωγή των συσκευών smartphone τεχνολογίας LTE αναμένεται να αυξηθεί δραστικά σε 275 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε αυτό το χρόνο.

Η LG στοχεύει φέτος να διπλασιάσει τη διείσδυσή της στην αγορά, διευρύνοντας την παρουσία της τόσο σε εδραιωμένες όσο και σε αναδυόμενες αγορές με μια πληθώρα συσκευών.

Αποτελώντας νέα είσοδο για το 2013, το LG Optimus της σειράς F θα προσφέρει την εμπειρία της ταχύτητας στους χρήστες κάνοντας τη μετάβαση από τα 3G δίκτυα σε αυτά της 4G LTE τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο.

Related posts

Connected πλανήτης – 6.1 δις smartphone το 2020…

gadgetfreak
10 years ago

LG Ice Cream Sandwich για το Optimus 2X; Δεν αποφασίστηκε…

gadgetfreak
13 years ago

Caterpillar CAT B15

gadgetfreak
11 years ago
Exit mobile version