Αν και το όνομα παραπέμπει στην Ιαπωνία, τα Hinoki έχουν προέλευση τη Μελβούρνη της μακρινής Australia. Και αυτό είναι το Hattori Hanzō-level S1 Gyuto Chef’s Knife. Γιατί είναι σημαντικό; Μα, για την προέλευση.

Το κατασκευάζουν οι 3ης γενιάς Master Bladesmiths στη Sakai, στην Osaka της Ιαπωνίας και κάθε μαχαίρι έχει 131 βήματα.

Μια Black Carbon 1 λεπίδα με White Steel #1 είναι η βάση, ένα carbon steel που είναι το πιο κοντικό στο Tamahagane, το υλικό των ιαπωνικών μαχαιριών. Με τρεις λαβές: charred American Walnut, solid American Walnut και European Oak.

Υπέροχο.