Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Google Contacts ‘Highlights’

Η νεότερη αναβάθμιση της Google στην εφαρμογή Contacts φέρνει κάτι νέο στην app. Με το νέο update λοιπόν…

…το Google Contacts app μας δίνει και μια “Highlights” page. Σε αυτήν μπορείς να έχει πρόσβαση με το “Highlights” στο κέντρο της bottom bar. Όταν κανείς μπει εκεί, θα βρει page και ένα section για “Favorites” με μια επιλογή να κάνει add σε επαφές εάν αυτό είναι κενό.

Στο τμήμα favorites φαίνονται τα άτομα στα οποία κανείς θέλει περισσότερο να μιλά ενώ υπάρχουν εκεί και άλλοι χρωματισμοί, πλήρεις φωτογραφίες μαζί με τα ονόματα.

Λίγο πιο κάτω υπάρχει και το τμήμα “Recents”, ένα τμήμα που μπορεί να μεγαλώσει όπου βλέπεις με ποιους πρόσφατα έχεις μιλήσει μαζί με τα time και date. Η Google δίνει και τη δυνατότητα να καθαρίσεις αυτό το section εάν θέλεις.

Αυτές αλλά και μερικές άλλες αναβαθμίσεις είναι που θα βρείτε στην ανανέωση της εφαρμογής πια.

Related posts

Reader.is – άλλος για τον θρόνο του Google Reader;

gadgetfreak
12 years ago

'Νέο πυρίτιο' για τους επόμενους Intel…

gadgetfreak
15 years ago

New Vaio line-up: όλοι οι νέοι Vaio σε παρουσίαση…

gadgetfreak
14 years ago
Exit mobile version