Οι πρώτες εικόνες του Β-21 Raider, τα πρώτα official side profile shots για το Raider σε δοκιμές στην Edwards Air Force Base είναι εδώ…

Στις air-to-air εικόνες βλέπουμε πως υπάρχουν πολλά low-observable στοιχεία και μάλιστα έχουμε μια πιο έντονη ‘μύτη πουλιού’, ενώ γενικά αν και μοιάζουν, τα αεροσκάφη είναι διαφορετικά από το B-2.

Το B-21 Raider εκτελεί δοκιμές στο έδαφος, taxiing και αποστολές στον αέρα ενώ και καιρό πάντως και στις νέες φωτό από τα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι οι πλαϊνές εικόνες του πιλοτηρίου.

Φαίνονται και τα σημεία για την εκτίναξη σε εγκατάλειψη του πιλότου όπως και το ειδικό refueling receptacle port για τον εναέριο ανεφοδιασμό, σε σχεδίαση που μοιάζει με εκείνες των F-22 και F-35.

Σε άλλα σημεία υπάρχουν ρομβοειδή στοιχεία που κρύβουν και το ειδικό σύστημα data-link, παρόμοιο με του F-35, όλα σχεδιαστικά στοιχεία για επιχειρήσεις stealth ενώ πίσω βλέπουμε το AF 0001 serial number.

Εκείνο που δεν είναι αναγνωρίσιμο είναι οι εισαγωγές και οι εξαγωγές των κινητήρων του B-21 στην flying-wing σχεδίαση, κάτι λογικό φυσικά…

Γενικά το B-21 συγκριτικά με το B-2 δίνει ένα άλμα στην stealth σχεδίαση βομβαρδιστικών.