Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Επίσημα η 32” UltraGear OLED 32GS95UE-B gaming οθόνη

Η 32” UltraGear OLED 32GS95UE-B είναι από τα ενδιαφέροντα μοντέλα της χρονιάς. Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics παρουσιάζει λοιπόν και επίσημα…

…την 32” UltraGear™ OLED 32GS95UE-B, μια βραβευμένη gaming οθόνη με τη διεθνή αναγνώριση CES 2024 Innovation Award. Πρόκειται για την πρώτη οθόνη στον κόσμο με πιστοποίηση VESA Dual Mode, η οποία προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 240Hz σε ανάλυση 4K UHD ή 480Hz σε ανάλυση FHD για απαράμιλλη απόδοση και in-game πλεονεκτήματα.

Η οθόνη 32GS95UE-B διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας 4K UHD OLED πάνελ, που καλύπτει το 98,5% του χρωματικού πρότυπου DCI-P3, εξασφαλίζοντας άριστη χρωματική απόδοση, υψηλή αντίθεση και φωτεινότητα. Η τεχνολογία Pixel Sound προσφέρει ήχο μέσω της οθόνης, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη ακουστική εμπειρία, ενώ η υποστήριξη VESA DisplayHD True Black 400 διασφαλίζει τέλεια μαύρα και ρεαλιστικά χρώματα.

Με τον αξιοσημείωτα μικρό χρόνο απόκρισης 0,03ms (GtG), οι παίκτες απολαμβάνουν γρήγορη και ομαλή απεικόνιση χωρίς είδωλα. Οι τεχνολογίες AMD FreeSync™ Premium Pro και NVIDIA® G-SYNC® μειώνουν τις αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα, προσφέροντας μια εξαιρετική gaming εμπειρία.

Η εντυπωσιακή αυτή οθόνη διαθέτει, επίσης, θύρες HDMI 2.1 και DisplayPort 1.4, υποστηρίζει τρισδιάστατο ήχο DTS Headphone:X μέσω ακουστικών και έρχεται με ελκυστικό σχεδιασμό χωρίς περιθώρια και ρυθμιζόμενη βάση. Ο Μετρητής FPS και οι τεχνολογίες Dynamic Action Sync (DAS), Black Stabilizer και Crosshair ενισχύουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα παιχνίδια.

Με την LG UltraGear™ OLED 32GS95UE-B, η καθηλωτική gaming εμπειρία περνάει σε νέο επίπεδο, συνδυάζοντας κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά με καινοτόμες τεχνολογίες για να προσφέρει στους παίκτες την απόλυτη gaming απόδοση.

Related posts

Lenovo IdeaCenter Q180 – ναι, ένας desktop υπολογιστής….

gadgetfreak
13 years ago

Τα πάντα σε μια οθόνη…

gadgetfreak
12 years ago

Google+ – τώρα έχει trending topics…

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version