Μια ακόμη ημέρα, μια ακόμη χρήση ενός θρυλικού ονόματος σε ένα σημερινό ηλεκτρικό μοντέλο. Η εταιρία με το οβάλ σήμα λοιπόν μας παρουσίασε το Capri που έχει ένα πολύ βαρύ όνομα…

Στη νέα εποχή όμως δεν είναι ένα σπορ, αλλά ένα EV με μια κουπέ σχεδίαση σε ένα νέο αμάξωμα με SUV βάση. Η εταιρία λέει πως ο σπορ χαρακτήρας παραμένει εδώ, υπάρχει όμως χώρος για μια οικογένεια και ένας χώρος αποσκευών με 572 λίτρα χώρο.

Η εταιρία υπόσχεται μια κατασκευή ποιοτική και μεγάλη ευρυχωρία, η μάσκα έχει στοιχεί από το παλιό Capri, ενώ μέσα έχει μαι οθόνη αφής SYNC Move στις 14,6 ίντσες. Στο εσωτερικό οι χώροι άφθονοι και μια εξυπνάδα που ονομάζεται MegaConsole ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα με όγκο 17 λίτρα.

Για το νέο Ford Capri η εταιρία έχει δύο κινητήρια σύνολα, το ένα με κίνηση στους δύο πίσω τροχούς και 210 kW (286 ίππους) και μπαταρία 77 kWh για αυτονομία, σύμφωνα με την εταιρία, 598 με 627 χιλιόμετρα.

Η ανώτερη είναι η έκδοση Capri Extended Range AWD με μπαταρία 79 kWh, 250 kW (340 ίππους) τα 0-100 χλμ/ώρα στα 5,3 δευτερόλεπτα. Και στα δυο η τελική ταχύτητα είναι στημένη στα 180 ενώ το ανώτερο μοντέλο δίνει αυτονομία 560-592 χιλιόμετρα.