Είναι η ελπίδα μας απέναντι στην… βαρεμάρα. Το Hyundai N Vision 74, μια high-performance σχεδίαση concept είναι πια όλο και πιο πιθανό να…

…βγει σε έκδοση παραγωγής. Η ελπίδα πηγάζει από το σχέδιο της Hyundai να λανσάρει 21 πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι και το 2030 και η πληροφορίες έρχονται από την παρουσίαση στην 2024 CEO Investor Day. Εκεί αναφέρθηκε και το Vision 74 μαζί με άλλα μελλοντικά μοντέλα όπως το Genesis Magma concept.

Το N Vision 74 έχει ως σχεδιαστική έδρα το Hyundai 1974 Pony Coupe concept, ένα μοντέλο που είχε σχεδιαστεί από κάποιον που δούλεψε πάνω στο DMC DeLorean.

Επιπλέον έμπνευση έχει προέλθει από το Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo. Αν και το Vision 74 αρχικά είχε σχεδιαστεί ως υβριδικό fuel cell αυτοκίνητο υδρογόνου, η τελική έκδοση παραγωγής και άλλα στοιχεία.

Μαζί η εταιρία μίλησε για το Inster/Casper subcompact όπως και για το Ioniq 9 με τρεις σειρές θέσεων. Η γκάμα θα έχει και ‘κλασικά’ internal combustion engines (ICE) οχήματα, και υβριδικά αλλά και plug-in hybrids, electric vehicles (EVs) και fuel cell οχήματα υδρογόνου.